A Great day er ute nå!

På tross av hva tittelen sier, ble «A Great Day» skrevet på en dag der universet var imot meg. Jeg er ganske glad i å tenke negativt og klage over livet mitt til andre, og derfor får jeg ofte høre at livet er det jeg gjør det til og at jeg bare må tenke mer positivt. Jeg hadde en veldig dårlig dag og fikk høre at jeg bare måtte endre innstillingen min. Det er nok en god del sannhet i det, men det suger å høre det når man allerede er i dårlig humør. 

Denne låten handler med andre ord ikke om å ha en bra dag. Jeg ville lage en låt som høres veldig glad og lykkelig ut, men som egentlig er ironisk. Jeg hadde lyst til å vise folk rundt meg at det ikke var innstillingen min som var problemet, men jeg ble riktignok i bedre humør etter å ha skrevet sangen og jeg blir fortsatt glad hver gang jeg synger sangen. Konklusjonen min er: Jeg motbeviste kun meg selv. 

«A Great Day» er kanskje den eneste tilsynelatende glade sangen jeg har skrevet så langt, men misforstå meg rett – jeg lover at jeg er en lykkelig person. Jeg tror bare at det på en måte er mer naturlig for meg å skrive triste tekster. Jeg skriver hovedsakelig sanger når jeg føler et slags behov for å snakke ut om noe, eller føler noe er blitt usagt. Poenget mitt er vel; Jeg har kanskje ikke et like stort behov for å snakke ut om livet mitt når alt går på skinner. 

Låten ble spilt inn i Tromsø på Kysten studio vinteren 2019 og er den tredje singelen jeg slipper i år. Den er produsert av Emil Karlsen og med Sivert Henriksen som studiotekniker. 

Hør sangen min på Spotify!
A Great Day
Used to play a lot in coffee shops
You swore you'd come each time, but you never did show up
And I would blame myself, how could I screw this up
cause you made me believe that what we had was love


So I've got a hundred reasons to be mad, 
but I choose happiness instead of that
Life's too short to hate on you
So I'm not hating, I'm just telling the truth 


Ref.
Oh it's a great day for freedom, 
its a great day to leave him
I can feel the sun shining through my heart, 
where darkness used to leave it scars
Its a great day for healing
And I won't be needing 
All your thoughts on how I should behave 
Did you really think I'd stay? 
It's a great day today 


Used to play you all my favorite songs,
You know the ones that are written by Pink Floyd
You would say it stupid, and that I should find myself
You said "We both know a stage is no workplace"


So I've got a hundred reasons to be mad 
but I don't wan't to spend my life like that 


Ref.


So I've got a hundred reasons to be mad,
I don't wan't to spend my life like that
Life's too short to hate on you
It's a great day

Ett svar på “A Great day er ute nå!”

  1. Hei! Jeg synes du har en fantastisk stemme som virkelig kan bli noe stort, men samtidig er det noe som mangler i musikken din. Jeg likte ikke den første sangen din, men derimot de første 40sek av denne sangen var veldig god. Og jeg tror kanskje du burde tippe litt mer mot den retningen. Per nå, virker det som du sikter deg inn mot det norske markedet mens du egentlig burde sikte deg inn mot det internasjonale. Det kan også hende at du hadde passet veldig godt inn i et fast band. Utvikling gjennom en fast gruppe med samme mål.

    Men dette er nå bare min mening, så ta det med en klype salt. Du har uansett en flott stemme og du er enda tidlig i utviklingen. Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *