Jeg har skrevet min første julesang

Jeg har sluppet min første julesang «Winter Alone».

Jeg har alltid hatt lyst til å skrive en julesang, men jeg har aldri visst hva jeg vil formidle. Eller det trodde jeg hvert fall helt til jeg satt meg ned ved pianoet og plutselig innså at jeg hadde skrevet én. Mens jeg komponerte denne sangen så dalte snøen ned på utsiden av vinduet. Det føltes ut som om alt hadde sin plass, til og med snøfnuggene landet perfekt på bakken. Julen er jo en koselig tid hvis man har noen å dele den med, men det er lett å føle seg trist og alene i den tiden på året hvor man skal være mest lykkelig. Denne sangen handler om å søke etter en plass å høre til, som et snøfugg i vinternatten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *